Konferencija o rezultatima IPA projekta

Dodano od Webmaster

Udruga za promicanje inkluzije organizira konferenciju u sklopu projekta „Službe za radne aktivnosti uz podršku za osobe s intelektualnim teškoćama“. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije unutar programa IPA komponente IV: Razvoj ljudskih potencijala, grant sheme Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada EuropeAid/129157/M/ACT/HR.

Cilj projekta je povećati zapošljivost osoba s intelektualnim teškoćama u Bjelovaru, Osijeku i Šibeniku na otvorenom tržištu rada i omogućiti pristup svrsishodnim radnim aktivnostima za one pojedince koji nisu u mogućnosti uključiti se u radne aktivnosti u redovnoj radnoj sredini.

Na konferenciji će se kroz prezentaciju rezultata projekta, upoznati sudionike o sposobnostima i potencijalu osoba s intelektualnim teškoćama, te će se kroz diskusiju predstavnika različitih dionika omogućiti razmjena pozitivnih iskustava o položaju osoba s invaliditetom na tržištu rada. U sklopu konferencije će biti i prezentirani i radovi korisnika projekta

Konferencija će se održati 23. studenog 2011.  u dvorani Zagreb u Four Points by Sheraton, Panorama Hotel Zagreb s početkom u 10:00 sati.

Program konferencije pogledajte OVDJE