Povratak

Izjava o povjerljivosti

Privacy policy

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na internetskoj stranici inkluzija.hr i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Udruge za promicanje inkluzije.
Upućuju se korisnici da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili korištenjem naše internetske stranice, korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja internetske stranice inkluzija.hr.

S osobnim podacima korisnika postupati ćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. UPI se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te će korisnicima redovito davati mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici UPI-e i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

UPI neće dijeliti osobne podatke korisnika s drugim stranama osim u sljedećim slučajevima: za slanje i distribuciju administrativnih e-mail poruka, analizu podataka i u slučajevima kada to pozitivni propisi  zahtijevaju.
Ovu izjavu o povjerljivosti podataka UPI može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti podataka na internet stranici inkluzija.hr. Izmjene Izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave.

S obzirom da niti jedan prijenos podataka preko interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran, te iako UPI provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s internetske stranice inkluzija.hr te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.