Završna konferencija IPA projekta „Proizvodnja povrća u plasteniku ” 30. ožujka 2015. u Zagrebu

Dodano od Webmaster

IPA Komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala
Poboljšanje pristupa tržištu rada ugroženih skupina

Udruga za promicanje inkluzije u ponedjeljak, 30. ožujka 2015., organizira konferenciju u sklopu IPA projekta pod nazivom „Proizvodnja povrća u plasteniku – Greenhouse Vegetables Production“, financiranog sredstvima Europske unije. Konferencija je organizirana u partnerstvu s Centrom za inkluziju i socijalne usluge iz Bjelovara te Srednjom školom Bartola Kašića iz Grubišnog Polja, a cilj samog projekta je podržati uključivanje osoba s intelektualnim teškoćama na tržište rada u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kroz model održive proizvodnje povrća u plastenicima u Bjelovaru i Grubišnom Polju.

Na konferenciji će se kroz prezentaciju rezultata projekta sudionike upoznati sa sposobnostima i potencijalom osoba s intelektualnim teškoćama te će se kroz diskusiju predstavnika različitih dionika omogućiti razmjena pozitivnih iskustava o položaju osoba s invaliditetom na tržištu rada. U sklopu konferencije biti će prezentirani i radovi korisnika projekta.

Konferencija će se održati dana 30. ožujka 2015., s početkom u 10:00 sati  u Panorama Hotelu Zagreb, u Zagrebu, Trg Krešimira Ćosića 9.   

1 EU Zastavica 2 Logotip ESF 3 Logotip SIF 4 Logotip HZZ 5 Logotip UZVRH

Europska unija – Ulaganje u budućnost