Konferencija o rezultatima IPA projekta u okviru 18. Proljetnog međunarodnog Bjelovarskog sajma u Gudovcu

Dodano od Webmaster

IPA Komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala
Poboljšanje pristupa tržištu rada ugroženih skupina

Udruga za promicanje inkluzije u četvrtak, 19. ožujka 2015. organizira konferenciju u sklopu projekta „Službe za radne aktivnosti uz podršku za osobe s intelektualnim teškoćama“  u okviru 18. Proljetnog međunarodnog Bjelovarskog sajma u Gudovcu, s početkom u 14:00 sati.

Udruga za promicanje inkluzije, u partnerstvu s Centrom za inkluziju i socijalne usluge iz Bjelovara te Srednjom školom Bartola Kašića iz Grubišnog Polja, provodi IPA projekt pod nazivom „Proizvodnja povrća u plasteniku – Greenhouse Vegetables Production“ financiran sredstvima Europske unije.

Cilj projekta je podržati uključivanje osoba s intelektualnim teškoćama na tržište rada u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kroz model održive proizvodnje povrća u plastenicima u Bjelovaru i Grubišnom Polju.

Na konferenciji će se kroz prezentaciju rezultata projekta sudionike upoznati sa sposobnostima i potencijalom osoba s intelektualnim teškoćama te će se kroz diskusiju predstavnika različitih dionika omogućiti razmjena pozitivnih iskustava o položaju osoba s invaliditetom na tržištu rada. U sklopu konferencije će biti i prezentirani i radovi korisnika projekta.

Europska unija – Ulaganje u budućnost

1 EU Zastavica 2 Logotip ESF 3 Logotip SIF 4 Logotip HZZ 5 Logotip UZVRH