Udruga za promicanje inkluzije i ove godine sudjeluje na manifestaciji ‘Tjedan udruga’

Dodano od Webmaster

Započeo  je 15.Tjedan udruga, kojeg je na Zrinjevcu otvorio gradonačelnik Milan Bandić.

’15. puta za redom organiziramo Tjedan udruga. Suradnja civilnog sektora i Gradske uprave je preduvjet demokratskog i otvorenog Grada Zagreba. Zagreb je jedan od otvorenijih i socijalno osjetljivijih gradova u Europi i svijetu. U ovom tjednu predstavit će se oko 200 udruga.’ – rekao je Milan Bandić.

‘Tjedan udruga’ trajati će  do 29. svibnja, svaki dan od 10 do 16 sati. Uz bogati program koji će se odvijati u Paviljonu na Zrinjevcu, brojni posjetitelji moći će se upoznati sa radom i funkcioniranjem raznih Udruga koje djeluju na području Grada Zagreba.

‘Tjedan udruga’ organiziramo 15. godinu za redom kako bi se zaposlenici i  volonteri udruga prezentirali i upoznali građane s onim što čine tijekom cijele godine. Na taj način prezentiramo i sredstva koja se kroz projekte i programe doznačuju udrugama.’- rekla je Višnja Fortuna, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Udruga za promicanje inkluzije i ove godine sudjeluje u manifestaciji, uz kolege iz Udruge za samozastupanje i Centra za inkluzivne radne aktivnosti. Posjetite nas na štandu broj 18 i upoznajte se s našim radom!